Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature: Personeelsadviseur m/v

Plaatsingsdatum 07-02-2018 Functiecategorie Personeel & Organisatie / HRM
Standplaats Oldenzaal Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 30 Salaris marktconforme arbeidsvoorwaarde...
Personeelsadviseur m/v

Fulltime (ca 30 uur) – standplaats Oldenzaal

De functie
Als personeelsadviseur bij Ropeblock ben je verantwoordelijk voor het realiseren van een zodanig werkklimaat dat medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen, worden gemotiveerd en gestimuleerd, zodat er een ideale en flexibele personeelsbezetting wordt bereikt. Daarnaast onderhoud je een zodanige relatie met de arbeidsmarkt dat de instroom van nieuwe medewerkers zowel kwalitatief als kwantitatief aansluit bij de behoefte van Ropeblock. Je legt verantwoording af aan de controller.

Jouw taken
  • (Door-) ontwikkelen van het HR-beleid;
  • Onderhouden van contacten met de arbeidsmarkt;
  • Adviseren en bewaken van de verschillende HR-deelgebieden (functiebeschrijvingen, competentiemanagement, beoordelingen, belonen, opleiden, organisatievraagstukken, verzuimbeleid etc.);
  • Ook onze vestiging in Halsteren hoort tot je aandachtsgebied;
  • Personeelsadministratie.

Wij bieden
Wij zijn een bedrijf met een informele bedrijfscultuur. Samenwerken, meedenken en meewerken aan nieuwe oplossingen is belangrijk. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw ervaring. Daarnaast investeren wij in je persoonlijke groei, zodat je op de juiste manier met de organisatie meegroeit.

Jouw profiel
Als personeelsadviseur sta je midden in een dynamische organisatie, waarbij de mens niet ondergeschikt mag raken aan het productieproces. Je sensitiviteit ten aanzien van organisatievraagstukken zorgt ervoor dat de uitgangspunten van het HR-beleid worden bewaakt. De diversiteit aan werkzaamheden maakt dat je snel kan schakelen, maar toch het overzicht behoudt. De samenwerking binnen de afdeling en met de rest van de organisatie vragen om goede (zowel mondelinge als schriftelijke) communicatieve vaardigheden. Je hebt al meerdere jaren ervaring in meerdere middelgrote organisaties, en weet welke HR-tools kunnen worden ingezet.

Onze organisatie
Ropeblock B.V. in Oldenzaal is expert in ontwikkeling en productie van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staalkabelindustrie. Een thuis voor (technische) specialisten die samen met haar leveranciers en klanten efficiënte en innovatieve producten realiseert. We zijn een zelfstandige onderneming en een internationale speler van formaat in een niche markt (in de segmenten Cargo Handling – Maritiem; Offshore; Construction; Dredging en Rigging). Onze focus voor de komende jaren is nog meer internationale groei, waarbij kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

De afdeling

De afdeling HCF is binnen Ropeblock verantwoordelijk voor HRM, controlling en finance. Deze combinatie van aandachtsgebieden zijn ondergebracht in één afdeling en zijn belangrijke ondersteunende activiteiten voor de hoofdprocessen. Controlling en finance zorgen voor een up-to-date financiële administratie in ons ERP-pakket en voor management informatie. Hierbij is het van belang continu verbanden te leggen tussen de fysieke -, geld- en informatiestromen. HRM bepaalt en bewaakt beleid om ervoor te zorgen dat de juiste mensen op de juiste plek zitten en voor de (rand)voorwaarden om goed te kunnen functioneren. Vanuit deze verantwoordelijkheden is er veel interactie met andere afdelingen om de onderlinge samenhang te bewaken.

Jouw reactie
Interesse? Stuur ons een sollicitatiebrief vergezeld van een CV via de 'Solliciteer' button.
Richt deze aan: Jan-Hein Oude Voshaar, Controller, vacature@ropeblock.nl. Bij hem kan je ook terecht voor nadere informatie over de functie, telefonisch op 0541-532300.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) Personeel & Organisatie / HRM
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Full-Time, Oldenzaal, HR, Adviseur, Personeelsadministratie

Contactgegevens

Contactpersoon Jan-Hein Oude Voshaar
Telefoon 0541-532300

Vestigingsplaats

Solliciteer