Alle vacatures Print Solliciteer
NederlandsEnglish

Vacature: Senior Technisch Inkoper m/v

Plaatsingsdatum 07-02-2018 Functiecategorie Logistiek: Inkoop & Supply Chai...
Standplaats Oldenzaal Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 38 Salaris Marktconform
Senior Technisch Inkoper m/v

Fulltime (38 uur) - standplaats Oldenzaal

De functie
Als Senior Technisch Inkoper vertaal jij je visie op inkoopbeleid naar een inkoopplan gericht op continuïteit in de toestroom van materialen en halffabricaten. Hierin zorg je voor risicospreiding, en een juiste balans in prijs, kwaliteit en levertijd. Je sluit raamcontracten af en onderhoudt duurzame relaties met belangrijke spelers in onze toeleveringsketen. Vanuit je rol houd je het overzicht en blijf je feeling houden met de ontwikkelingen en prestaties in de keten en stuur je bij in lijn met de (toekomstige) behoeften van de organisatie. Door het uitvoeren van leveranciersbeoordelingen toets je de leveranciersprestaties op belangrijke parameters. Het maken van kostprijscalculaties en het ondersteunen van collega's op de afdeling Supply in het op de juiste manier inzetten van de keten zijn onderdeel van je rol. Als Senior Technisch Inkoper rapporteer je aan de Supply Chain Manager.

Profiel

Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de techniek (bij voorkeur werktuigbouwkunde of technische bedrijfskunde) aangevuld met een Nevi 2 opleiding en hebt de nodige jaren ervaring in een praktische omgeving in de metaalindustrie met een complexe internationale toeleveringsketen. Je hebt supply chain kennis en bent bekend met het uitbesteden van productie op het gebied van plaatwerk, verspanen, lassen, smeden en gieten, inclusief bekendheid met de nodige kwaliteitseisen en normen. Verder ben je proactief, resultaatgericht, bezit je overtuigingskracht en ben je een goede onderhandelaar. Omdat wij in een internationale omgeving werken is een goede beheersing van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal gewenst.

Wij bieden

Wij zijn een bedrijf met een informele bedrijfscultuur. Samenwerken, meedenken en meewerken aan nieuwe oplossingen zijn belangrijk. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en continue gestimuleerd, met volop mogelijkheden jezelf te ontplooien. We zijn trots op onze fijne werksfeer en de uitdaging die het werk ons biedt. We bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de zwaarte van de functie en jouw ervaring. Daarnaast investeren wij in je persoonlijke groei, zodat je op de juiste manier met de organisatie meegroeit.

Onze organisatie
Ropeblock is expert in ontwikkeling en productie van hoogwaardige componenten voor de hijs- en staalkabelindustrie. Een thuis voor (technische) specialisten die samen met haar leveranciers en klanten effici├źnte en innovatieve producten realiseert. We zijn een zelfstandige onderneming en een internationale speler van formaat in een niche markt (in de segmenten Cargo Handling - Maritiem; Offshore; Construction; Dredging en Rigging). Onze focus voor de komende jaren is internationale groei, waarbij prijs, kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel staan.

Afdeling Supply

Als afdeling Supply verzorgen wij de gehele externe ketenplanning voor de productie en bewerking van onze (half) fabricaten. Wij begeven ons in een dynamische wereld, waarin we onze kennis over materialen, bewerkingen, maakbaarheid en logistiek bundelen en binnen de diversiteit aan belangen de juiste keuzes moeten maken om afspraken na te komen. Er worden strategische keuzes gemaakt over leveranciersportfolio en leverancier development en we borgen onze afspraken door middel van vendor rating. Samen met de Strategic Sourcing Manager en de afdelingen Commercie, Engineering, Kwaliteit en Productie werken we aan klanttevredenheid en productontwikkeling. Bij ons komen alle procedures en systemen voor een goede planning, orderverwerking en inkoop samen. Wij sturen het gehele voortbrengingsproces aan vanuit onze verantwoordelijkheid de afspraken met onze klanten over levertijd, productkwaliteit en kostprijs waar te kunnen maken.

Arbeidsvoorwaarden
Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Jouw reactie

Stuur je CV aangevuld met je persoonlijke onderbouwing aan Heleen Bloemen, Personeelsadviseur, via de ''Solliciteer'' button. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Johan Hinrichs, Supply Chain Manager: telefoonnummer 0541-570777 (ma t/m vrij).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Logistiek: Inkoop & Supply Chain
Branch(es) Techniek
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Vacature, Fulltime, Oldenzaal, Werktuigbouw, Inkoop, Supply

Contactgegevens

Contactpersoon Johan Hinrichs
Telefoon 0541-570777

Vestigingsplaats

Solliciteer